Friday, January 28, 2011

feediana kamal...

Ha terkejut ke ??
haha nama dy feediana kamal@ fidy@lelaki kacak(dy yg gelar dri dy), 
dy adalah salah seorang kwn perempuan yg plng baik dgn ak n agak rapat ar sekarang.
seorang yg mempunyai mulut yg agak becok so x lah bosan sgt de je idea nk sembng ngan dy, lg stu si fidy ni mempunyai trademark SENTAP hahaha mmg dy nie raja sentap,kne ckp aty2 skit ye... tp snng je nk turn emotion ko kn mcm roller coster(refer to episod 12) haha..
dy actually my senior but umo sme lahh jgn nk senior sgt lah fidy oi. ak x brnseb baik,kalo x msty stu batch ngan ko kn..
rase nye 2 je la kot..
pic yg ak curi ni ok x? hahaha ak xtwu nk amek pic pe, pkai hentam je..
anyway sronok kwn ngan ko fidy walapon mcm2 konflik ko kne  selesaikn ye,jge aty org lg, aty ak xpyh jge taw, ckup lah mslh .
berlmbak ko 2.. FEEDIANA KAMAL  yg kental GO GO GO



3 comments:

  1. oke.
    aku teharu dgn hsil keja kau yg jejes ni.
    gud job,nnti wt lg oke.

    ReplyDelete